Despre noiSocietatea O&B a fost infiintata in anul 1993.

Avem o experienta de 20 ani in domeniul serviciilor de curatenie si am castigat in timp increderea si respectul partenerilor nostri prin corectitudinea in relatiile de afaceri si calitatea serviciilor oferite.

Cu vasta experienta in efectuarea de curatenie la sedii de firme punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre.

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii.

In prezent firma are in jur de 200 angajati permanenti, fiind deschisa sa ofere noi locuri de munca.

Bucurandu-se de un personal tanar si dinamic, compania a evoluat rapid in domeniul serviciilor de curatenie si intretinere, ajungand sa satisfaca toate cerintele clientilor sai, la cele mai inalte standarde.

S.C O&B S.R.L  ofera solutii pentru toate problemele dumneavoastra de curatenie si intretinere, practica servicii de curatenie profesionale, iar personalul tanar si dinamic al firmei duce la buna indeplinire toate serviciile incredintate.

Selectarea personalului O&B se face dupa criterii de performanta in vederea obtinerii unui rezultat optim al serviciilor executate. Supraveghetorul desemnat pe punct de lucru va urmari cu strictete respectarea atat a normelor de securitate a muncii, ducerea la buna indeplinirea a serviciilor prestate, cat si finalizarea serviciilor in conditii optime.

Activitatea personalului va fi controlata permanent de seful de tura desemnat, urmarindu-se cu strictete respectarea calitatii serviciilor prestate in acord cu cerintele clientului si raspunde pe perioada serviciilor de integritatea bunurilor din proprietatea clientului.

S.C O&B S.R.L a obtinut:

  1. Certificatul Sistemului de Managment al Calitatii – SR EN ISO 9001:2001, in anul 2004;
  2. Certificatul  Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001: 2005, in anul 2010
  3. Certificatul Sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale

OHSAS 18001 : 2007, in anul 2011.

Asiguram materialele specifice pentru efectuarea curateniei (detergenti,dezinfectanti, odorizante, detartranti etc.) care sint de calitate superioara, iar cele chimice sint avizate de catre Ministerul Sanatatii din Romania.

De asemenea, asiguram si necesarul de materiale consumabile pentru grupurile sanitare si birouri (servetele de masa, sapun lichid, prosoape din hirtie tip ZZ sau role, hirtie igienica etc.), materiale care vor fi facturate separat, in functie de consumul lunar.

Toate utilajele si ustensilele folosite pentru executarea lucrarilor sunt din clasa profesionala, starea lor tehnica fiind foarte buna, iar nivelul consumului energetic si cel al zgomotului cit mai reduse.

Angajatii societatii vor respecta, in timpul desfasurarii activitatii, Regulamentul de Ordine Interioara, Normele de Protectia Muncii, Protectia mediului, PSI si cerintele privind accesul in spatiul beneficiarului.

Articole populare