De ce trebuie apreciata o firma de curatenie?

  • Posted on:  Marți, 30 Aprilie 2013 11:51
  • Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu cred, ca exista cineva, care sa nu fi incercat sa faca curat in casa in care locuieste, adica sa stearga praful ,sa aspire,sa curete faianta,sa spele toaletele,sa spele geamurile,sa curete bucataria etc.

Eu am incercat o data si mi-am dat seama dupa ce am terminat curatenia ca platesc degeaba abonametul la fitness.Dupa vreo opt ore de facut curat nu mai eram bun de nimic,extenuat la maxim si nici macar nu terminasem de facut curat in toata casa.Atunci, mi-am dat seama ca a face curat, nu este asa usor cum imi inchipuiam, asa ca am decis ca peste o luna sa chem o firma de curatenie.

Totul pare atat de simplu cand spui “curatenie” de parca ar fi o nimica toata, adica un lucru nesemnificativ care se face de la sine si deci dupa parerea unora un serviciu care trebuie platit foarte ieftin.Curios ca in alte tari mai dezvoltate aceste servicii sunt foarte apreciate si bine platite.

Asa cum v-am spus, sosise timpul pentru a face din nou curatenie, asa ca am chemat firma Group O&B din Bucuresti.Eram curios sa vad care este diferenta intre ce curatenie am facut eu si o curatenie profesionala facuta de o firma specializata.

Am sunat la firma, mi-am facut o programare dupa care am asteptat cu nerabdare ziua stabilita.

La ora stabilita a venit cu o echipa formata din cinci femei si un barbat echipati cu tot felul de utilaje(aspiratoare,aparate de spalat covoare etc).Vreau sa va spun ca erau atat de bine organizati incat curatenia a fost impecabila iar ceea ce am facut eu in opt ore ei au relizat in trei ore.Avantajul nu a constat doar in timpul scurt in care au facut curatenie ci si in calitatea serviciilor de curatenie.Una este sa speli covoarele cu o perie  si alta este sa le speli cu utilaje dedicate acestui serviciu,una este sa cureti aragazul cu solutii din comert si alta este sa cureti cu solutii profesionale,pana si lavetele care le foloseau efectiv atrageau praful.

Este clar ca este o diferenta foarte mare intre a face curat singur sau a face curat cu o firma specializata in servicii de curatenie profesionale.

Din puct de vedere al costurilor pot sa va spun ca pentru cei care au un venit acceptabil, apelarea la o firma specializata de curatenie este cea mai buna solutie,trebuie sa va ganditi doar la timpul pierdut,efortul depus precum si la calitatea pe care o puteti obtine dumneavoastra daca ati face pe cont propriu curatenia.

Dupa parerea mea orice lucru care pare simplu este foarte complicat,de aceea trebuie apreciata munca si profesionalismul acestor oameni si incercati sa-i tratati cu respect deoarece nu este usor sa faci curatenie.

P.S.

Eu nu am renuntat la fitness, dar in schimb am facut contract cu firma Group O&B

Citit 33571 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 14:52

Articole populare