Alegerea unei firme de curatenie profesionala

  • Posted on:  Miercuri, 06 Martie 2013 19:27
  • Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru un client care doreste sa beneficieze de servicii de curatenie profesionala este foarte important ca pachetul de servicii de curatenie sa fie versatil, flexibil sa poata oferi variante si diverse servicii de curatenie in functie de tipul spatiului si de bugetul  alocat. Serviciile de curatenie pot fi efectuate pentru diferite locatii :

  • Spatii comerciale
  • Birouri companii
  • Hale si spatii de lucru
  • Case particulare
  • Case de vacante

Frecventa efectuarii curateniei, depinde de marimea societatilor comerciale sau a companillor care contracteaza firmele de curatenie profesionala iar efectuarea programului de curatenie se poate stabili zilnic, saptamanal, sau doar pentru anumite zile, ocazional.

Alegerea unei firme de curatenie profesionala va trebui sa tina cont si de produsele de curatenie pe care le foloseste respectiva firma de curatenie, ca de exemplu utilizarea a cat mai multor produse naturale, ecologice. Pe langa impactul asupra mediului inconjurator, aceste produse de curatenie sunt foarte importante pentru persoanele care sunt alergice la produsele de curat, clientii isi doresc cat mai multe ingrediente naturale pentru curatare.

Clientii multumiti recomanda firmele de curatenie

Clientii au propia idee despre rezultatul pe care si-l doresc sa apara dupa efectuarea curateniei dupa ce apeleaza la o firma de curatenie profesionala. In cazul in care sunt multumiti de curatenia facuta, cu siguranta  vor aduce firmelor de curatenie profesionala si alti clienti. Orice client multumit va fi entuziasmat  sa transmita celor apropiati informatii despre calitatea serviciilor de curatenie. Firmele  de curatenie profesionala care au o reputatie buna vor avea referinte si recomandari de la firmele la care au prestat servicii de curatenie anterior.

Dupa incheierea negocierilor si a unui contract cu o firma de curatenie profesionala, este foarte important sa avem o buna comunicare, pentru ca rezultatul curateniei sa fie acela pe care ni-l dorim. Avand in vedere nevoile si asteptarile clientului o firma de curatenie profesionala va respecta aceste cerinte si va imbunatati necontenit calitatea servicilor de curatenie oferite.

Citit 27201 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 14:07
Mai multe din această categorie: Cum sa aleg firma de curatenie »

Articole populare