Servicii de curatenie sau servicii profesionale de curatenie ?

  • Posted on:  Joi, 19 Iulie 2012 15:07
  • Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Am mai spus in articolele mele ca este foarte imporant cum sa-ti alegi firma de curatenie cu care doresti sa colaborezi. De aceea incerc sa va ajut bazandu-ma pe experienta mea in domeniul firmelor de curatenie cu tot felul de sfaturi utile in privinta curateniei.

Sunt convins ca primul lucru care il veti face in momentul in care doriti sa contactati o firma de curatenie veti da un search pe Google pentru urmatoarele cuvinte sau expresii:curatenie,curatenie profesionala,firme de curatenie,servicii de curatenie,servicii de curatenie profesionala,etc.Dupa cum ati observat veti gasi nenumarate firme de curatenie.Problema urmatoare va fi cum sa o alegi pe cea mai buna,lucru pe care vi l-am aratat in articolul anterior.

Ceea ce este important este sa faceti diferenta intre profesionalism si amatorism.In domeniul curateniei profesionalismul implica experienta,organizare,scolarizare si dotare tehnica superioara iar amatorismul nu pot sa spun decat ca este ceva superficial.

In momentul in care veti primi ofertele de la firmele de curatenie pe care le-ati selectionat veti observa ca toti vor trebui sa faca aceleasi activitati de curatenie, deci intrebarea se pune care este cel mai bun?.

Am sa va dau doar cateva exemple care pot sa va ajute sa faceti diferenta intre cine este profesionist si cine nu.

1.Profesionistul sterge praful cu lavete de microfibra iar amatorul cu carpe
2.Profesionistul foloseste lavete de microfibra pe culori diferite in functie de zona in care lucreaza(bai,birouri,pavimente etc.)pentru fiecare zona alta culoare, in schimb Amatorul v-a folosi aceeasi laveta la toate spatiile.
3.Profesionistul scoate o guma de mestecat de pe mocheta cu spray criogenic iar amatorul cu surubelnita.
4.Profesionistul va spala pavimentele cu utilaje speciale de colectare a apei murdare iar amatorul va spala cu mopul.

As putea sa va dau mai multe exemple dar important este ca dumneavoastra sa luati in considerare aceste lucruri deoarece sunt foarte importante in decizia pe care o luati in alegerea firmei de curatenie.

Cu totii stim sa facem curatenie dar nu cum o fac profesionistii,eu va sugerez sa faceti diferenta si-mi veti da dreptate.

Mihai Burlacu

Citit 13370 ori Ultima modificare Marți, 24 Septembrie 2013 14:49

Articole populare