Cum se curata pardoselile dupa zugravit?

  • Posted on:  Sâmbătă, 27 Martie 2010 16:51
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)


Ce se intampla defapt cu pardosela dupa ce a fost spalata de ramane tot albicioasa?
In momentul in care zugravul corecteaza eventualele fisuri, acesta slefuieste peretele cu smirglu.In urma acestui fapt rezulta un praf alb care se depune pe pardoseaua dumneavoastra.Sunt convins ca nimeni nu are acasa un aparat profesional de spalat paroseli de aceea va spala pardoseua cu ceva clasic: mopul,apa si detergent ce are oricine acasa.
Sa va explic cum functioneaza:
Aparatul de spalat pardoseli freaca automat cu o perie si cu apa pavimentul dupa care aspira apa murdara rezultata in proportie de 99% deci praful alb este colectat.Daca se spala de doua ori prin acest procedeu pavimentul va fi curat 100%.
Cand spalati cu mopul sau diferite lavete praful alb este colectat de fibrele de bumbac din mop sau laveta si indiferent de cate ori veti clati mopul acest praf alb nu se va elimina in totalitate.Deci ,de fapt prin acest procedeu dumneavoastra jucati “ping-pong”cu praful adica il colectati de pe pardosea si la urmatoarea spalare il puneti la loc.Din aceasta cauza oricat si cu orice ati spala, praful alb va iesi la suprafata.
Solutia mea este simpla si o puteti aplica fara nici o problema.
Incercati sa spalati pavimentul asa cum stiti dumneavoastra cu mopul sau laveta dar clatiti apa de trei patru ori.Lasati pavimentul sa se usuce, dupa care va aparea albiceata care va enerveaza atat de mult.Luati o sticla de “otet alimentar”si intindeti-l cu o laveta curata pe toata suprafata pardoselii.Lasati otetul aproximativ 5 minute pe pardosea dupa care clatiti doar cu apa curata.Daca albiceata nu va iesi in totalitate puteti sa mai incercati o data si veti fi uimit: pardoseala dumneavoastra va fi impecabil de curata.
Daca si acest sfat pe care vi l-am spus vi se pare complicat chemati o firma de curatenie si va va rezolva toate problemele de curatenie. Eu v-as recomanda O&B srl icon smile Cum se curata pardoselile dupa zugravit ?

Mihai Burlacu

Citit 17770 ori

Articole populare